Ontdek onze benadering voor het verwezenlijken van uw droomtuin

Bij het ontwerpen van nieuwe tuinen draait alles om het creëren van een sfeer waarin u zich volledig thuis voelt. We streven ernaar eerlijke, prachtige tuinen te realiseren die perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Uiteindelijk is het úw tuin, bedoeld om van te genieten!

Het proces, hoe wij te werk gaan

 In onze presentatiemap maakt u kennis met wie we zijn en wat we doen. Hier vindt u niet alleen informatie over ons bedrijf, maar ook aantrekkelijke aanbiedingen uit onze webshop. Op onze webshop hebben we zorgvuldig producten geselecteerd met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zodra u contact met ons opneemt, plannen we een eerste afspraak.

Tijdens dit vrijblijvende gesprek komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Het is handig als u al een idee heeft van hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien. Op onze website bieden we een handige ‘wensenlijst’ aan om u te helpen bij het vormgeven van uw droomtuin. Na het gesprek kunnen we een eventueel ontwerp maken en een vrijblijvende offerte opstellen.

Om u een goed beeld te geven van de materialen die we voor uw tuin zullen gebruiken, kunt u deze bekijken in de showtuinen van onze leveranciers of zelfs bij uw eigen huis. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, stellen we een tijdsplanning op en gaan we aan de slag.

Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk, het is uw tuin!

Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk, het is uw tuin!