Onze werkwijze voor nieuwe tuinen

Bij nieuwbouwtuinen gaat het om het gevoel: de creatie van mooie, eerlijke tuinen waarbij de mens zich prettig voelt. Het is belangrijk dat uw tuinwensen uitkomen… Het is uiteindelijk uw tuin waarvan u er kan genieten!

 

 

Het proces, hoe wij te werk gaan

In de presentatiemap wat wij aanbieden heeft u al kennis gemaakt met ons bedrijf wie we zijn en wat wij doen. Ook zitten er leuke interessante aanbiedingen tussen wat wij verkopen op onze webshop. Op onze webshop hebben we producten geselecteerd met de beste prijs en kwaliteit. Nadat u contact met ons opgenomen heeft maken we een eerst afspraak.
Voor het eerste gesprek komen wij geheel vrijblijvend bij u langs en nemen al uw wensen door. Het is voor ons fijn als de klant al weet hoe de tuin er ongeveer eruit komt te zien. Wij hebben op onze website het kopje wensenlijst staan. Als u die invult heeft u en wij al een richting hoe de tuin er een beetje komt uit te zien. Na een eerste gesprek maken wij eventueel een tekening/ontwerp en een vrijblijvende offerte. De materialen die we gebruiken voor uw tuin kunt u eventueel bij de showtuinen voor onze leveranciers zien of bij het huis zelf zodat u een goed beeld heeft wat u koopt. Als eventueel de offerte is goedgekeurd maken we een tijdsplanning wanneer we aan de slag gaan.

Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk, het is uw tuin!

Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk, het is uw tuin!

Neem contact met ons op