Tuinhuizen en veranda`s

Wij hebben lang gezocht naar een goede tuinhuizen en veranda specialist. Onze leverancier koopt zelf het hout in zodat we echt goed materiaal hebben. Uit ervaring weten wij dat ”de snelle handel ” tuinhuis de kwaliteit hebben die we niet willen hebben.

Een tuinhuis is een verrijking van uw tuin, veraangenaamt de tijd die u in uw tuin doorbrengt en verruimt ook de periode waarin de tuin gebruikt kan worden.
Wij leveren zeer scherp geprijsde blokhutten, tuinhuisjes, bergingen, garages, priëlen e.d. op maat, in onze eigen productie afdeling produceren wij volledig geïmpregneerde tuinhuizen voorzien van een hardhouten fundering. Ze beschikken ook over machines om douglas tuinhuizen op maat te kunnen maken.

Ze zijn gespecialiseerd in geïmpregneerde maatwerk tuinhuizen of tuinhuisjes. Ze kunnen bestaande modellen aanpassen, maar ook nieuwe modellen naar uw wens maken in hun eigen productie afdeling.

Een breed assortiment schuttingen en tuinhout vindt u in de folder van Woodvision en in onze showroom. Tevens is montage van alle producten mogelijk. De producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al deze toepassingen in combinatie met bergruimte voor uw gereedschap, fietsen, potten etc. maken een tuinhuis een investering die zeer de moeite waard is.

Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor een tuinhuis/veranda in uw tuin.