Schuttingen

Schuttingen zetten werk ik samen met een specialist. Zei zijn specialisten in hun vak. Met hun ervaring en juist gereedschappen kunnen ze een hele scherpe prijs neer zetten. Het plaatsen van schermen, hout-beton schutting schermen, of gaaspanelen Wij verzorgen uw erf afscheiding van A tot Z. Of u nu kiest voor een schutting, een houten scherm, een sierhekwerk, een pergola. De keuze is reuze ! Een keuze die je als tuineigenaar vaak niet alleen kan maken, omdat ook de buren hierin hun aandeel hebben.

Bouw uw eigen schutting

De houtsoorten die te verkrijgen zijn: grenen, vuren, douglas en hardhout. Omdat mijn schuttingspecialist de schuttingen in eigen werkplaats vervaardigen, kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Onze tuinschermen worden vervaardigd van door en door geïmpregneerd hoog kwaliteit grenen 21 planks, zijn RVS geschroefd en standaard voorzien van afdekkappen.

Uw mogelijkheden:

Kies beton: zwart gecoat of antraciet grijs of wit betonnen palen en onderplaten die u wilt toevoegen aan uw samenstelling.

Uw samenstelling:

Breedte van de paal is 10cm. De standaard hoogte is met beton-onderplaat 2.00 meter. Van uw samenstelling wordt een vrijblijvende offerte gemaakt, die wij u per email zullen toesturen.

Aanbieding

Mocht u interesse hebben komen wij vrijblijvend een offerte voor u maken. We bespreken uw wensen en meten alles in.

Lees verder in deze folder