Bestratingen

Tuinbestrating vormt een belangrijk onderdeel in uw tuin. De materiaalkeuze van bestrating is erg afhankelijk van het ontwerp, de stijl van de tuin en uw persoonlijke smaak. Wij hebben een eigen webshop met alleen de beste geselecteerde bestratingen met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Om voorbeelden te zien kunt u bij mijn leveranciers terecht. De keuze is reuze ! De eventuele uitgezochte materialen kunt u meenemen naar huis zodat u goed kunt zien hoe het bij u huis en tuin staat. Mooie tuinbestrating geeft een tuin nèt dat beetje extra charme en sfeer dat u zoekt.

Wij werken met een ruime keus aan materialen en kleuren zoals:

  • Natuursteen
  • Klinkers
  • Sierklinkers
  • Grindtegels
  • Tegels
  • Zachtere verhardingen als boomschors en split/grind

Wij kunnen alle soorten bestratingen voor u verzorgen, of het nu gaat om de aanleg van een tuinpad voor particulier gebruik of de aanleg van een complete parkeerplaats voor uw bedrijfspand.

Met bestrating kunnen allerlei variaties worden gemaakt. Maar, een oprit heeft veel meer te verduren, dan het pad naar bijvoorbeeld uw voordeur. Hiervoor kunnen verschillende methoden bij het leggen gebruikt worden, die de levensduur van uw bestrating aanzienlijk verlengt.

U heeft de komende tijd al genoeg aan uw hoofd en als u dadelijk gaat verhuizen is het zo lekker als de bestrating er al ligt. Dus niet eerst door de modder om uw nieuwe huis te betreden. Zo fijn als dat allemaal geregeld is! Voordeel van een nieuwbouwhuis is dat de tuin kaal wordt opgeleverd. Je hoeft dus geen tuinonderdelen verwijderen van de vorige bewoner.

Het verwerken van straatverlichting geeft ook een bijzondere ambiance. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Nieuwbouwtuinen hebben stratenmakers in dienst die echt liefde voor hun vak hebben. Het zijn echte specialisten die jarenlang ervaring hebben en de juiste materiaal hebben. Zei voeren hun vak met passie uit ! Het aanleggen van bestrating in een tuin is een vak apart en daarom is het erg belangrijk dat het op de juiste manier gebeurt en niet verzakt Door onze ervaren stratenmakers een schitterende sierbestrating aanleggen, die helemaal in úw straatje past! Van hun jarenlange ervaring profiteert ook u.

Uiteraard is er één aanspreekpunt zodat de communicatie goed verloopt.

Misschien is uw bestrating verzakt of bent u qua stijl toe aan andere tuinbestrating. Het bestraten, herstraten of ophogen van uw tuin doen we graag voor u, wij hebben dé specialisten aan stratenmakers en de juiste machines ervoor. Wij doen heel veel garageopritten herstraten en kunnen dat voor een goede prijs aanbieden.

Wij hebben al een domeinnaam die heet www.opnieuwbestraten.nl. 

 

 

"Zo fijn als de bestrating er ligt met verhuizen!"

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.