Laat je nieuwe tuin ontwerpen!

Een smaakvol aangelegde tuin begint met het presenteren van een goed doordacht ontwerpplan. Alvorens te beginnen, neemt onze creatieve ontwerper al uw wensen met u door. Hij zal zich bij het ontwerpen verplaatsen in uw levensstijl en smaak. Daarom vraagt elke situatie om een eigen aanpak en bestaat er voor het inrichten van een tuin meestal geen standaard plan.De ruwe schets, die in de praktijk duidelijk genoeg is, is gratis, mocht u een uitgebreide tuintekening willen kunt u naar de tarieven vragen.

Voor u realiseren wij een tuinontwerp vanuit een heldere visie en vertaal uw wensen naar een eigentijds ontwerp. In het ontwerpproces is hierbij veel ruimte voor uw inbreng, immers u bent de opdrachtgever. Als eventueel de offerte is goedgekeurd maken we een tijdsplanning wanneer we aan de slag gaan. Kortom, voor een professioneel advies over het ontwerpen van uw tuin kunt u bij ons terecht.

Uw tuin aanleggen van A ( aanleg ) tot Z ( Zorg ) door specialisten die echt passie hebben voor hun werk!

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Zo fijn als de besrating er al ligt met verhuizen!

Bij het opstellen van een beplantingsplan vertalen wij uw wensen in een geschikte plantenkeuze. Door een juiste afstemming van verschillende soorten planten verandert uw tuin door de seizoenen heen en geniet u het hele jaar rond van uw tuin. Bloei in het voorjaar en de zomer, prachtige kleuren in de herfst maar ook wintergroene planten zodat u zelf in de winter tot rust komt in uw eigen tuin.

Een (b)oeiende tuin met een doordacht ontwerp!